

खाँडादेवी गाउँपालिका गाउँ कार्यप्रकृष्टिक कार्यालय मार्क्स्ट्रेक्ट्रिक क्रिक्ट्रिप बागमती क्रिक्ट्रिक नेपाल

प.सः ०७७/७८

च.नः

मितिः२०७७|०६|१९

सूचना!

सूचना!!

सूचना!!!

यस गाउँपालिकाको देहायको पदमा देहायका नाम थर भएका उम्मेदवारहरुको दरखास्त स्वीकृत भई लिखित परिक्षाको लागी छनौट भएको व्यहोरा सम्बन्धित सबैको जानकारीका लागि यो सूचना प्रकाशन गरिएको छ ।

ईन्जिनियर , सब-ईन्जिनियर र असिस्टेन्ट सब- ईन्जिनियर परिक्षा तालिका तपिशल बमोजिम रहनेछ ।

ऋ.सं.	पद		मि	ते		प	रिक्षा केन्द्र	
9	ईन्जिनियर		२०७७/६/२६ बिहान ११ बजे	गते	सोमबार	श्री विष्णु	जनज्योती	मा.वि.,
2	सब-ईन्जिनियर		२०७७/६/२६ दिउसो १२:३० व		सोमबार	माकादुम		
n	असिस्टेन्ट ईन्जिनियर	सब-	२०७७/६/२६ दिउसो २:०० बजे		सोमबार			

-प्रवेशपत्र वितरण — परिक्षा सुरु हुनुभन्दा १ घन्टा अगाडी परिक्षा केन्द्रमा वितरण गरिनेछ ।

-परिक्षाको प्रश्नपत्र सम्बन्धित विषयमा लोकसेवाले तयार पारेको पाठ्यक्रम बमोजिम वस्तुगत मात्र हुनेछ ।

- परिक्षा केन्द्रमा आउँदा सबै उम्मेदवारले अनिवार्य मास्क लगाएर आउनुपर्नेछ ।

06/08/98

पदः ईन्जिनियर

क.स.	रोल नं.	नाम	ठेगाना
9	9909	विशाल सापकोटा	कमलामाई-६ ,सिन्धुली
7	११०२	कमल श्रेष्ठ	खिम्ति ४, रामेछाप
३	9903	आदित्य तामाङ	बैनेश्वर गापा-३,दोलखा
8	9908	अजय प्रसाद सिं	सिन्धायी -८,धनुषा
x	9904	विशाल ढुंगेल	बैनेश्वर गापा-४,दोलखा
Ę	११०६	दिपक श्रेष्ठ	खाँडादेवी -५, रामेछाप
9	9906	कौशल वस्नेत	रामेछाप नपा -२
5	9905	अनिल कुमार यादव	रुपनी-१,सप्तरी
9	9909	रोसन कुमार साह	कोल्हुवा-२, महोत्तरी



पदः सब-ईन्जिनियर

इ.स.	रोल नं.	नाम	ठेगाना
9	9209	मिन प्रसाद पौडेल	रसुवा डाँडा गाँउ-१
2	9202	राजाराम मोची	सिराहा -२
3	१२०३	रेसम चालिसे	सिन्धुपाल्चोक-१
8	9208	प्रचण्ड ढुंगेल	मन्थली नं.पां.मुगिटार
×	१२०५	धिरज के .सी.	तामाकोसी गा.पा५
Ę	१२०६	कविता तामाङ	रामेछाप खाँडादेवी -८
9	9200	विशाल तामाङ	सिन्धुपाल्चोक-१
5	१२०८	अवदुल साफी	औरही गा.पा६ धनुसा
9	9709	अजय कुमार महरा	लक्ष्मी पुर गा.पा४ सिरहा
90	9290	खेम जंग थापा	वाग्मती न.पा१ सर्लाही
99	9299	संगिता के.सी.	खाँडादेवी गा.पा६
92	9292	सम्झना लामा	सुनापती वेथान
93	9793	राम वावु श्रेष्ठ	मन्थली नं.पां२
98	9298	सुनिल श्रेष्ठ	रामेछाप
94	9794	अनिल । श्रेष्ठ	मन्थली न.पा१
१६	१२१६	अश्विन वुढाथोकी	मन्थली न.पा८
90	9790	सोनिका तामाङ	मन्थली न.पा४
95	9795	रमेश कुमार साह	महोतरी लक्ष्मीनिया-७
98		महेश कुमार यादव	लाहान - 9९
20	9220	दिलिप कार्की	कमालामाई न.पा सिन्धुली
29	9229	सुजन कार्की	मन्थली न.पा१०
22	9222	कमल श्रेष्ठ	खिम्ती -४
२३	9223	राम कुमार बस्नेत	गोकुलगंगा .पा५
28	9228	निरज के.सी.	दोलखा -५
२४		सुन्दर चौधरी	महोतरी
२६	१२२६	कमल प्रसाद चौलागाई	सिन्धुली
२७	१२२७	रोशन कुमार साह	महोतरी
२८		सुजन खड्का	तिल्पुङ -३
२९	१२२९	प्रविन तामाङ	सिन्धुपाल्चोक-१३
30		सविन वस्नेत	दोलखा -२
39		विकज कार्की	दोलखा जफे -५
32		रामभगत यादव	धनुषा -४



ऋ.स.	रोल नं.	नाम	ठेगाना
33	9233	पवित्रा कार्की	कठजोर -८
38	१२३४	जितेन्द्र कुमार यादव	रोतहत-३
34	१२३५	कुन्दन कुमार यादव	सिराहा -३
३६	१२३६	मेनुका खत्री	मन्थली - १२
३७	१२३७	सुमन कृष्ण योगी	दोलखा -९
३८	१२३८	मादव थापा मगर	रामेछाप -६
39	१२३९	अनिल कुमार यादव	सप्तरी -9
80	१२४०	निकेश वरुवाल	लिखु तामाकोसी -६
४१	9289	अजय कुमार राहुत	महोरी -9
४२	१२४२	नविना कार्की	मन्थली -१०
४३	१२४३	उत्तम सुवेदी	मन्थली -१
88	9288	सविन श्रेष्ठ	मन्थली -७
४४	१२४५	राम प्रसाद मोक्तान	पाँचथर -६
४६	१२४६	बाबु कुमार कार्की	मन्थली -२
४७	१२४७	रविन्द्र कुमार यादव	धनुषा
४८	१२४८	राम प्रभाव यादव	महोत्तरी
४९	१२४९	नरेश कुमार साह	महोत्तरी



पदः असिष्टेन्ड सब-ईन्जिनियर

क्र.स.	रोल नं.	नाम	ठेगाना
9	9309	कृष्ण कुमार मण्डल	सप्तरी राजगदनर्घे-२
2	१३०२	ईन्दिरा बोहरा	मन्थली न.पा११
3	१३०३	राजेश कुमार साह	सप्तरी कनचरुप न.पा४
8	१३०४	रुश्मा कार्की	मन्थली न.पा१०
X	१३०५	दुर्गा रोक्का	मन्थली न.पा७
ξ	१३०६	सम्झना मानन्धर	खाँडादेवी गा.पा४
9	१३०७	रन्जना श्रेष्ठ	खाँडादेवी गा.पा७
5	9305	सविता रुचाल	रामेछाप
9	१३०९	रुद्र बहादुर थापा	दोलखा
90	9390	राजु थापा मगर	सुनापाती गा.पा३
99		विनोद योञ्जन	सुनापाती गा.पा२
97		जुनु श्रेष्ठ	रामेछाप न.पा७
93	9393	ओम विक्रम थापा	गोलन्जोर गा.पा५-
98	9398	सविता रोक्का	रामेछाप न.पा२
94	9394	रोज बहादुर लामा	सुनापाती गा.पा३
१६	१३१६	सुस्मा लामिछाने	सप्तरी रूपनगर
90	१३१७	विवेक ढुंगेल	रामेछाप मन्थली न.पा८
95	9395	रेजन वुढा	रामेछा -६
99		ओम प्रकाश तामाङ	रामेछाप खाँडादेवी
20	9370	दिप कला श्रेष्ठ	मन्थली -८
29	9379	सबुन कुमार श्रेष्ठ	सिन्धुली -२
22		राजाराम मोची	सिराह-
२३	The state of the s	विमा कुमारी तामाङ	खाँडादेवी-९
२४	9378	अनिल कुमार चौधरी	सप्तरी सम्भनाथ -७
२४	१३२५	मनोज माझी	मन्थली - 9
२६		निराज के.सी.	दोलखा तामाकोसी गा.पा-५
२७		रिना कुमारी तामाङ	मन्थली -९
२८		वविता बराईली	खाँडादेवी -५
79		उमेश साह	धनुषा-२
30		सुवर्ण तिमलसीना	वर्दिवास-११
39		चन्द्र शिखर घिमिरे	मन्थली-१
32		विनायक पौडेल	खाँडादेवी -५



क्र.स.	रोल नं.	नाम	ठेगाना
33	9333	औशत तामाङ	खाँडादेवी-९
38		प्रविन के.सी.	खाँडादेवी -३
34	9334	संजिता भण्डारी	खाँडादेवी -९
३६	१३३६	पार्वती जर्का मगर	खाँडादेवी -६
30	१३३७	अनिता कुमारी बोहोरा बुढाथोकी	खाँडादेवी -६
35		दिलकुमारी मानन्धर	खाँडादेवी -४
39	9339	सन्तोष कुमार साफी	सिराह-१
80		हरी कुमार मानन्धर	खाँडादेवी -४
४१	9389	सुदिप कुमार श्रेष्ठ	मन्थली -४
४२		सुज आले	मन्थली -४
४३		प्रतिमा श्रेष्ठ	रामेछाप -९
88		पवन सुनुवार	गोकुल गंगा -३
84	१३४४	आशिष कार्की	भक्पुर चागुनाराय १४
४६		धन लक्ष्मी वल	सुनापाती-४
80		तेज बहादुर श्रेष्ठ	रामेछाप न. पा४
85	१३४८	सजिना भुजेल	मन्थली - १२
89		राम प्रसाद मोक्तान	पाँचथर
×0	१३५०	बाशुदेव डि.सि.	रोल्पा-१
49		सरोज कुमार मण्डल	मोहतरी-१
42	9347	चन्द्र कुमारी श्रेष्ठ	हिमगंगा-३
प्र३	9343	रविन कुमार कार्की	मन्थली - १२
48	9348	विपना तामाङ	सुनापती गा.पा४
xx	9344	राजेन्द्र कुमार यादव	बाके -५
५६		युवराज सुनुवार	रामेछाप गोकुल गंगा-३
५७	१३५७	सारदा थापा	लिखुतामाकोसी -६
45	9345	विनोद कटुवाल	रामेछाप-८
५९	१३४९	वसन्त सुनुवार	रामेछाप -४
ξc	१३६०	दिपक बुढाथोकी	मन्थली - १२
६०		सुनमाया तामाङ	खाँडादेवी-९
६३	१ १३६२	सुदिप कुमार श्रेष्ठ	मन्थली- ५
६३	१ १३६३	उत्तम सुवेदी	मन्थली- १
ξ }		र राज गिरी	सिन्धुली
६५	र १३६४	नरेन्द्र डागी	रोल्पा-१
ξ 8		उप्रेन्द्र कार्की	उमाकुन्ड -४

35

क्र.स.	रोल नं.	नाम	ठेगाना
६७	१३६७	रत्न बहादुर श्रेष्ठ	मन्थली न.पा१
६८	१३६८	असोक अधिकारी	मन्थाली -४ सालु
६९	१३६९	अन्जु तामाङ	खाँडादेवी -९
90	१३७०	सुदिप श्रेष्ठ	रामेछाप मन्थली न.पा८
७१	9369	कमल श्रेष्ठ	रामेछापा-४
७२	१३७२	विक्रम बुढाथोकी	रामेछाप -२
७३	१३७३	मनिषा पौडेल	ओखलढुङ्गा -५
७४	१३७४	विनोद पौडेल	मन्थली -9
৩ৼ	१३७५	नवराज श्रेष्ठ	मन्थली -२
७६	१३७६	रोसन रिमाल	दोलख ५
७७	१३७७	नविन यादव	मोहतरी-१
७८	१३७८	सुवन कुमार श्रेष्ठ	सिन्धुली
७९	१३७९	भो आशिक राईन	मोहतरी-१
50	9350	दिपक लाल श्रेष्ठ	मन्थली न.पा.८
59	9359	विशाल तामाङ	सिन्धुपाल्चोक

संयोजक पदपूर्ति समिति